Comunicat de presa – Verida Credit lansează noul website www.verida.ro, cu live-chat si un design simplificat

București, 12.04.2018

Verida Credit a lansat noul website www.verida.ro, o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi un design nou ce faciliteaza utilizareade pe orice tip de dispozitiv (PCsau laptop, tabletă, smartphone).

Verida Credit a lansat noul website www.verida.ro, platformă ce oferă o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi un design nou ce faciliteaza utilizareade pe orice tip de dispozitiv (PCsau laptop, tabletă, smartphone). Noul website www.verida.ro are integrata functia de live-chat direct cu departamentul Vanzari, oferind raspunsuri rapide despre solutiile oferite de Verida sau orice alte informatii despre creditele imobiliare.

Printre noile functionalități ale site-ului www.verida.rose numără următoarele: acces rapid la informatiilede contact, calculatorde credit, live-chat si design responsive.

“In noul website am incercat sa facilitam accesul la ofertele Verida, sa oferim informatii clare despre creditele pe care le acordam si, in acelasi timp sa oferim raspuns instant la orice intrebari legate de creditele cu ipoteca.”

Despre Verida Credit:

Verida Credit este specializata exclusiv in acordarea de credite cu ipoteca pentru pesoane fizice avand experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care a atras investitii straine de peste 60 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.