Creditul Fix pentru casă

Acest credit îți este destinat ție dacă ai venituri în dolari americani (USD)

Creditul de Fix pentru Casă este un produs unic în România care combină avantajele unui credit în aceeași monedă în care este venitul cu siguranța și stabilitatea dobânzii fixe și 10 ani de experiență Verida în acordarea de credite imobiliare.

Avantajele creditului Fix pentru casă

 • Se acordă în dolari și se rambursează tot în dolari și anume in moneda în care realizezi venitul.
 • Raportul între valoarea creditului si valoarea imobilului adus in garanție este 75%
 • Rată fixă pe toata durata creditului

Ce înseamnă toate aceste avantaje pentru tine? Dobânda fixă și faptul că moneda creditului este aceeași cu cea a venitului oferă zero risc pentru tine și familia ta deoarece știi în fiecare lună fix cât ai de plată, iar rata nu este afectată de alți factori de pe piața bancară (Euribor, Robor, Curs de schimb valutar). Știi de la început plata lunară și îți garantăm că aceasta nu se va schimba pe toată durata creditului (maxim 30 de ani).

Dobânda fixă face ca rata lunară pe care o ai să nu crească niciodată pe toată durata împrumutului, indiferent de evoluția indicilor de referință pe care celelalte instituții financiare le practică. Este singurul credit în USD din România, cu dobândă fixă pe întreaga perioadă pentru care se acordă.

 

 

Cui i se adresează

 • Ție, dacă ești interesat în cumpărarea sau renovarea unei locuințe
 • Ție, dacă ai venituri în USD
 • Ție, dacă îți dorești o rată fixă în fiecare lună, ferită de riscuri

La ce poți folosi banii

Achiziție
Dacă dorești să cumperi o locuință, reședința ta și a familiei tale
Renovare
Dacă dorești să-ți renovezi locuința, să finisezi o locuință aflată în așa numitul stadiu „la roșu” sau dacă dorești extinderea ori îmbunătățirea confortului locuinței tale.
Investiții
Dacă dorești să realizezi diferite investiții imobiliare, cu costuri mai mici decât alternativele negarantate existente pe piață

ANGAJAMENT

Aprobare în 48 de ore de la completarea dosarului

de ore

Suma împrumutata îți poate fi pusă la dispoziție în urmatoarele 5 zile.

zile

Termenul pentru care te poți împrumuta este de până la 30 ani.

de ani

CÂT COSTĂ

 • Dobânda ta este fixă pe toată perioada creditului, se stabilește de la bun început și nu poate crește.
 • Ratele lunare de rambursare sunt egale pe toată perioada creditului și sunt formate din capital și dobândă

Dobândă anuală de la 7,5%

Comision analiză dosar de 500 USD

Comision lunar de administrare credit este 0,03% pentru Achiziție sau 0,05% pentru Renovare și Investiții

Pentru că orice relație este bazată pe transparență și încredere, te anunțăm că există și alte costuri legate de acordarea creditului, care sunt independente de noi, dar  pe care trebuie să le cunoști și să ții cont de ele

Taxa de evaluare imobil este variabilă în funcție de imobil

Asigurarea imobilului este obligatorie, dar venim în ajutorul tău și îți oferim posibilitatea încheierii asigurării fără alte drumuri

Taxa de înscriere la arhiva electronică este de 65,7 lei pentru fiecare garanție

CONDIȚII DE CREDITARE

 • Pentru creditul Fix pentru casă poate aplica orice persoană, cetățean român sau cetățean străin cu rezidența în România, cu vârsta minimă de 21 de ani.
 • Sunt acceptate diverse categorii de venituri și categorii profesionale cu venituri în USD sau indexate la USD (Navigatori și personal navigant, angajați pe vase de croazieră, angajați pe platforme petroliere, alte activități independente cu contracte în USD sau indexate la USD, etc.)
 • Finanțarea maximă oferită este de maxim 75% din valoarea proprietății aduse in garanție, astfel:
  • Pentru achiziția unei proprietăți trebuie să dispui de minim 25% avans din valoarea acesteia*
   • sau
  • Avans 0% dacă aduci în garanție și o altă proprietate* (de exemplu: casa părinților, partenerului, etc.)
  • Pentru Creditul de renovare nu este necesar un avans
 • Nivelul de îndatorare trebuie să îți permită să plătești rata și totodată și toate celelalte cheltuieli pe care le ai (cheltuieli zilnice, alte rate, etc.)
 • Istoricul de creditare să se încadreze în normele de aprobare interne

*Locuința adusă în garanție să fie asigurabilă împotriva cutremurelor și a altor riscuri majore și să fie înscrisă în Cartea Funciară.

Documente necesare

*Pentru a primi toate informațiile particularizate tipului tău de venit, te rugăm să ne contactezi.

Exemplu de calcul: Pentru un credit VERIDA în valoare de 45.000 USD pe o perioadă de 30 de ani, cu o dobândă de 7,5% fixă pe 30 ani, rata lunara este de 326 USD. Comisioanele percepute de Verida pentru majoritatea creditelor sunt comisionul de acordare de 500 USD, care se retine o singura data din credit, la momentul acordarii creditului si comisionul de administrare lunar de 0,03% aplicabil la soldul creditului. Dobânda anuală efectivă: 8,27%. Valoare totală plătibilă in 360 de rate: 117.580 USD. Legislatia privind protectia consumatorilor, OUG 52/2016, da dreptul consumatorilor sa solicite conversia creditului in moneda in care isi realizeaza majoritatea veniturilor sau in cea a tarii de rezidenta. Creditul se va rambursa in moneda in care a fost acordat si anume DOLARI SUA.

Contactează-ne

pentru o ofertă personalizată

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale din acest formular pentru a fi contactat(ă).

  Prin bifarea acestei căsuțe, vă exprimați acordul în mod expres ca Verida Credit IFN SA să prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal completate în formular (respectiv, nume, prenume, numărul de telefon si adresa de e-mail, Județul în care locuiți), direct sau prin intermediul ofițerilor de credit ai Verida Credit IFN SA, in scopul contactării dumneavoastra pentru a va oferi informațiile necesare.

  Refuzul (nebifarea)duce la imposibilitatea contactării dumneavoastră.

  Pentru mai multe informații despre cum sunt stocate și folosite datele si drepturile tale te rugam sa accesezi Informare GDPR Verida

  [recaptcha size:compact]