Creditul Casa mea

Acest credit îți este destinat ție dacă ai venituri în RON

Creditul de Casa mea este un produs unic în România care combină siguranța și stabilitatea dobânzii fixe cu cei 10 ani de experiență Verida în acordarea de credite imobiliare.

Avantajele creditului Casa mea

 • Dobânda fixă pe toata durata creditului face ca rata lunară pe care o ai să nu crească niciodată pe toată durata împrumutului, indiferent de evoluția indicilor de referință pe care celelalte instituții financiare le practică. Este singurul credit din România în USD cu dobândă fixă pe întreaga perioadă  pentru care se acordă.
 • Se acordă în dolari și se rambursează tot în dolari, în rate lunare egale.
Ce înseamnă această caracteristică pentru tine?
Moneda creditului este USD, iar pentru ca ai venituri in RON, trebuie sa stii ca ai un risc de apreciere a USD vs. RON. Avand in vedere acest risc, te sfatuim sa accesezi acest credit numai daca consideri ca riscul de crestere a dobanzilor este mai mare decat riscul de apreciere a dolarului, sau daca prevezi ca in viitor vei putea obtine venituri in dolari sau indexate la dolar.

 

Cui i se adresează

 • Ție, dacă ești interesat de cumpărarea sau renovarea unei locuințe
 • Ție, dacă ai venituri în RON si daca consideri ca riscul aprecierii USD vs. RON este mai mic decat riscul de crestere al dobanzilor de referinta
 • Ție, dacă îți dorești o rată fixă în fiecare lună, ferită de riscuri
 • Ție, dacă esti cetățean Român sau cetățean străin cu rezidență in România

La ce poți folosi banii

Achiziție
Dacă dorești să cumperi o locuință, reședința ta și a familiei tale
Renovare
Dacă dorești să-ți renovezi locuința, să finisezi o locuință aflată în așa numitul stadiu „la roșu” sau dacă dorești extinderea ori îmbunătățirea confortului locuinței tale.
Investiții
Dacă dorești să realizezi diferite investiții imobiliare, cu costuri mai mici decât alternativele negarantate existente pe piață

ANGAJAMENT

Aprobare în 48 de ore de la completarea dosarului

de ore

Suma împrumutata îți poate fi pusă la dispoziție în urmatoarele 5 zile.

zile

Termenul pentru care te poți împrumuta este de până la 30 ani.

de ani

CÂT COSTĂ

 • Dobânda ta este fixă pe toată viața creditului, se stabilește de la bun început și nu poate crește.
 • Ratele lunare de rambursare sunt egale pe toată perioada creditului și sunt formate din capital și dobândă

Dobândă anuală de la 8,3%

Comision analiză dosar de 500 USD

Comision lunar de administrare credit este 0,03% pentru Achiziție sau 0,05% pentru Renovare și Investiții

Pentru că orice relație este bazată pe transparență și încredere, te anunțăm că există și alte costuri legate de acordarea creditului, care sunt independente de noi, dar  pe care trebuie să le cunoști și să ții cont de ele

Taxa de evaluare imobil este variabilă în funcție de imobil

Asigurarea imobilului este obligatorie, dar venim în ajutorul tău și îți oferim posibilitatea încheierii asigurării fără alte drumuri

Taxa de înscriere la arhiva electronică este de 65,7 lei pentru fiecare garanție

CONDIȚII DE CREDITARE

 • Pentru creditul Casa mea poate aplica orice persoană, cetățean român sau cetățean străin cu rezidența în România, cu vârsta minimă de 21 de ani.
 • Sunt acceptate diverse categorii de venituri și categorii profesionale cu venituri în RON (Salarii, Activități independente - PFA, drepturi de autor, firmă proprie, Chirii, Pensii)
 • Finanțarea maximă oferită este de maxim 60% din valoarea proprietății pe care dorești să o achiziționezi sau renovezi, astfel:
  • Pentru achiziția unei proprietăți trebuie să dispui de minim 40% avans din valoarea acesteia
   • sau
  • Avans 0% dacă aduci în garanție și o altă proprietate (de exemplu: casa părinților, partenerului, etc.)
  • Pentru Creditul de renovare nu este necesar un avans
 • Nivelul de îndatorare trebuie să îți permită să plătești rata și totodată și toate celelalte cheltuieli pe care le ai (cheltuieli zilnice, alte rate, etc.)
 • Istoricul de creditare să se încadreze în normele de aprobare interne

*Locuința adusă în garanție să fie asigurabilă împotriva cutremurelor și a altor riscuri majore și să fie înscrisă în Cartea Funciară.

Documente necesare

*Pentru a primi toate informațiile particularizate tipului tău de venit, te rugăm să ne contactezi.

Exemplu de calcul: Pentru un credit VERIDA în valoare de 45.000 USD pe o perioadă de 30 de ani, cu o dobândă de 8,30% fixă pe 30 ani, rata lunară este în suma de 351 USD, echivalentul sumei de 1.327 RON.Comisioanele percepute de Verida pentru majoritatea creditelor sunt comisionul de analiză de 500 USD, care se reține o singură dată din credit, la momentul acordării creditului și comisionul de administrare lunar de 0,03% aplicabil la soldul creditului. Dobânda anuală efectivă: 9,14%. Valoare totală plătibilă in 360 de rate: 126.715 USD. Verida Credit este specializată în acordarea creditelor imobiliare pe termen lung cu dobândă fixă, pe toată durata creditului, în dolari (SUA). În acest caz singura variabilă la creditul VERIDA este cursul valutar USD/RON. În situația în care cursul valutar USD/RON va crește cu un procent de 20%, rata inițială va crește de la 1.327 RON (351 USD*3.78 RON/USD) la 1.590 RON (351 USD*4,53 RON/USD). Legislația privind protecția consumatorilor, OUG 52/2016, dă dreptul consumatorilor să solicite conversia creditului în moneda în care își realizează majoritatea veniturilor sau în cea a țării de rezidență. Creditul se va rambursa în moneda în care a fost acordat și anume DOLARI SUA.

Contactează-ne

pentru o ofertă personalizată

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale din acest formular pentru a fi contactat(ă).

  Prin bifarea acestei căsuțe, vă exprimați acordul în mod expres ca Verida Credit IFN SA să prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal completate în formular (respectiv, nume, prenume, numărul de telefon si adresa de e-mail, Județul în care locuiți), direct sau prin intermediul ofițerilor de credit ai Verida Credit IFN SA, in scopul contactării dumneavoastra pentru a va oferi informațiile necesare.

  Refuzul (nebifarea)duce la imposibilitatea contactării dumneavoastră.

  Pentru mai multe informații despre cum sunt stocate și folosite datele si drepturile tale te rugam sa accesezi Informare GDPR Verida

  [recaptcha size:compact]