Verida Credit este o institutie financiara nebancara, infiintata in 2008 si specializata exclusiv in acordarea de credite cu ipoteca.

Creditele cu ipoteca oferite de Verida Credit au la baza un principiu unic si transparent: 30 Ani Aceeasi Rata, singurul credit cu ipoteca din Romania cu dobanda fixa, asa incat timp de 30 de ani vei beneficia de aceeasi rata lunara si vei evita orice fluctuatie ori inflatie de pe pietele financiare.

Ne place sa ne aliniem in spatele sloganului: Cand „solicitat” se intalneste cu „aprobat“, isi dau intalnire la Verida Credit. Angajamentul nostru fata de tine este ca te vom purta spre implinirea visului ori a interesului tau legitim printr-un produs unic oferit cu rapiditate, transparenta si perfect adaptat nevoilor tale.

Vei beneficia de o analiza atenta a situatiei tale specifice, pentru ca fiecare client aprobat reprezinta pentru noi un client fericit, iar serviciile de calitate iti asigura o experienta placuta in colaborarea cu noi. Te vei bucura de transparenta si de o atitudine profesionista si prietenoasa a echipei noastre atat pe durata procesului de obtinere a unui credit cu ipoteca, cat si dupa aceea.

SC Verida Credit IFN S.A. detine un capital social de 4,5 milioane de Euro si este inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationala a Romaniei.

Verida Credit are o echipa de management si de control al riscurilor asigurata de profesionisti cu vechime de cel putin 10 ani in creditare cu ipoteca– profesionistii care au lansat prima societate de credit cu ipoteca din Romania in 2002 si care au pus bazele pietei de credit cu ipoteca romanesti. De asemenea, Verida Credit este auditata financiar de catre una din cele cinci case de audit din lume, KPMG, si are o linie de finantare acordata de catre o agentie guvernamentala a SUA.

Pentru mai multe detalii legate de ceea ce inseamna sa functionezi sub forma de organizare a unui IFN, consultati pagina noastra Ce este un IFN?

Verida Credit IFN