Testimoniale

Desi am fost sceptic la inceput, flexibilitatea in acordarea creditului este ceea ce m-a surprins placut. Am avut o analiza a creditului facuta doar pentru mine si chiar au incercat sa-mi inteleaga situatia.

Nicolae D., Bucuresti


Creditul a fost acordat foarte usor si informatiile clare pe tot parcursul acordarii. Consilierul mi-a raspuns la toate intrebarile si totul a fost bine.

Ana-Maria F., Sinaia


Cel mai mult am apreciat in relatia cu Verida rapiditatea in acordarea creditului. In doar 2 zile am obtinut aprobare.

Constantin T., Bucuresti


Am obtinut un credit imobiliar in luna Noiembrie 2015. Relatia cu consilierul a fost una foarte buna, profesionala si deschisa. Procesul de creditare a fost relmente usor si nu am intampinat probleme. Produsele Verida sun accesibile, flexibile, iar serviciile sunt pe masura. Mult profesionalism si seriozitate din partea consilierului de credit, Bianca Comanescu, si nu numai.

Claudia A.


Sunt foarte multumita de creditul obtinut la Verida in noiembrie 2013. Colaborarea cu consilierii de credit, Elena Manea si Mihaela Vasilescu, a fost si este de exceptie, bazata pe profesionalism, promptitudine si transparenta. Recomand cu caldura Verida Credit.

Alina S., Bucuresti


Va scriu ca sa va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat, atunci cand am avut nevoie. Am aflat despre dumneavoastra de pe internet si am fost cam sceptica la inceput. Dar in momentul in care am vorbit cu colegii dumneavostra, am simtit ca pot avea incredere si ca ma vor ajuta sa-mi rezolva problema. Le multumesc pentru faptul ca au facut acest lucru cu mult profesionalism dar si cu multa omenie si daruire. M-au sustinut pe tot parcursul traiectoriei dosarului, de la intocmirea actelor si pana in momentul cand am primit bani. Inca o data multumiri intregii echipe si continuati tot asa pentru ca faceti lucruri minunate.

Tamara F., Bucuresti


Buna ziua! numele meu este Ionel Ciobanu si as dori sa multumesc Verida Credit pentru ajutorul acordat ,acest credit ne-a schimbat viata,pentru noi ainsemnat salvare,va recomand cu incredere sa apelati la Verida Credit, pentru ca este o institutie de incredere, cu o echipa bine pregatita si deschisi spre ajutor!

Ionel C.