Carmen Retegan

Director General

Carmen Retegan ocupa functia de Director General si are o experienta de 16 ani in domeniul financiar-bancar. Este fondator si fost director general al Domenia Credit – primul furnizor exclusiv de credite ipotecare de pe piata romaneasca. Cariera ei include pozitii semnificative in cadrul unor institutii financiare importante precum Bank Austria si RAEF.

Georges Brua

Director

Georges Brua s-a alaturat echipei Verida Credit in calitate de Director si membru al Consiliului de Administratie, avand o experienta de 19 ani in departamentul de administrare a riscului in cadrul GE Money si Euler-Hermes. Georges a ocupat pozitia de Senior Risk Manager in Franta, Regatul Unit si Irlanda. In plus, a supravegheat operatiunile ipotecare din Europa Centrala si de Est.

Dorian Klein

Dorian Klein s-a nascut in Romania si a absolvit universitatea Yale si Harvard Business School. De-a lungul timpului, s-a implicat ca investitor, fondator si director in cadrul mai multor institutii financiare din Europa de Vest si de Est. Dorian lucreaza in industria financiara de peste 25 de ani, inclusiv ca Managing Director si Head of European Principal and Structured Finance in cadrul Merrill Lynch (1995 – 2000), Managing Director si Head of Asset Finance la Bankers Trust (1991 – 1995). De asemenea, a condus filiala din Tokyo a TTG Ltd (banca de investitii).