Suntem specializati exclusiv pe credite cu ipoteca. Ne concentram toate resursele asupra viselor tale legate de cumpararea ori imbunatatirea unei locuinte sau de stabilizarea ori progresul financiar la nivel personal. Oferim nu doar produsul de creditare, ci si o experienta pozitiva a procesului de creditare in sine.

30 Ani Aceeasi Rata este singurul credit cu ipoteca din Romania cu dobanda fixa,  astfel incat timp de 30 de ani vei beneficia de aceeasi rata lunara. Vei fi asigurat astfel impotriva riscului de crestere a ratei lunare. Evolutiile istorice sunt de natura sa ne arate cat de mult pot fluctua indicii de-a lungul timpului si ca o consecinta, magnitudinea riscului pe care o comporta fluctuatia ratei lunare a creditului. Pentru mai multe detalii in acest sens, vizitati pagina Rata variabila vs Rata fixa.

Te vei bucura de transparenta si atitudinea profesionista a echipei noastre. Vei beneficia de o analiza atenta a situatiei tale specifice si de consiliere in alegerea celui mai potrivit credit cu ipoteca. Pentru mai multe detalii legate de Verida Credit si ce inseamna sa functionezi sub forma de organizare a unui IFN, consultati pagina noastra Ce este un IFN.

Angajamentul Verida Credit

  • Ne angajam ca indata ce ne-ai transmis dosarul de creditare complet, sa primesti raspunsul nostru in maxim 48 de ore. Daca raspunsul nostru este afirmativ, creditul il poti primi in 5 zile lucratoare.
  • Ne angajam sa iti oferim informatii complete si clare (cu avantaje si dezavantaje), precum si cele mai potrivite sfaturi care sa te ajute in luarea celei mai bune decizii in alegerea creditului potrivit.
  • Ne angajam ca ne vom preocupa in permanenta sa intelegem ce iti doresti si sa venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii.